«День закоханих» у ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей»

День Святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання. Хоча на вулиці прохолодно, але на душі тепло, як ніколи! В цей святковий день приділяють більше уваги, турботи близьким та друзям…

    В нашому ліцеї напередодні цілий тиждень традиційно працювала «пошта Святого Валентина». Всі бажаючі могли вкидати в святкову скриньку «валентинки» для своїх друзів, майстрів та педагогів. Після уроків відбувся святковий концерт,  де учні ліцею привітали присутніх зі святом.

В.о. директора Сопун Анатолій Анатолійович  також привітав присутніх із днем закоханих, підкреслив важливість любові один до одного, до своєї держави та навчального закладу.

    Ведучі заходу Котюк Дар’я та Пастухова Анна створили атмосферу затишку та гарного настрою.  Чотири пари учасників проявили свою кмітливість, красномовність, творчі здібності у конкурсах: «Кохання з 1-го погляду», «Яблучко», «Пантоміма», «Знання-сила», «Комплімент», «Кулінарний», «Освідчення в коханні». Переможцями – стали Козлова Марія та Шевчик Андрій. Всі учасники отримали солодкі подарунки.

В рамках свята проводився конкурс на кращу газету відповідної тематики. В результаті  І місце отримали газети гр.7 та 4, ІІ місце  розділили  13, 14 та 10 групи, ІІІ місце – групи № 9 та 5.

У перервах між конкурсами присутніх розважали своїми виступами учні групи № 4, 7  та практичний психолог Собчишин О.В.

В залі панувала сімейна атмосфера, яку створили самі учні під керівництвом викладачів  Похолюк І.Л., та  Кубицької О.В. 

Нехай гарні емоції, отримані в цей день,  допоможуть в подальшому навчально-виховному процесі. Кожен учасник  свята переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.