Відзначення Дня памяті Героїв Небесної сотні у ДНЗ “Браїлівський професійний ліцей”

Рік Революції  Гідності та російсько-української війни на сході країни стали переломними історичними подіями. Події на Майдані та на Східному фронті проявили вражаючу незламність, патріотизм та хоробрість українських захисників, які ціною свого здоров’я і життя боронять від агресора незалежність та цілісність нашої країни. 

20 лютого  наша країна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні. Цей  день встановлено з метою увічнення великої людської, громадянської та національної відваги та самовідданості, сили духу та стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави.

    Учні та педагоги ліцею ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей» також долучились до відзначення  Дня пам’яті  Героїв Небесної Сотні проведенням загальноліцейної  лінійки біля стели Героїв Небесної сотні.

     Виступив  В.о. директора  Сопун Анатолій Анатолійович, який  у своїй промові підкреслив значимість  подвигу Лицарів Майдану, який пробудив патріотичний дух українців та відмітив, що кожен українець має  пам’ятати Героїв, особливо наших земляків – жмеринчан:  В.Брезденюка та Л.Полянського, які віддали своє життя на майдані заради гідного майбутнього кожного з нас.

     В.о заступника директора з виховної роботи  Кучерук  Алла  Леонідівна додала, що подвиг Героїв Небесної Сотні є прикладом патріотизму, який маємо пам’ятати та возвеличувати.

     Викладач суспільних дисциплін Укста В.Ю. наголосив на важливості подвигу 20.02.14 , коли кращі люди нашої країни жертвували  своїм життям і здоров’ям заради нас. Країна має пам’ятати  своїх героїв і ми повинні знати їх.

Слава Україні!