Святкування Дня студента у ДНЗ “Браїлівський професійний ліцей”

13 листопада в Браїлівськои професійном ліцеї був проведений виховний захід до міжнародного дня студента “Пора навчання світла й неповторна”.

Студентські роки – найщасливіші в житті кожної людини. В них визріває перше кохання, поглиблюється пізнання світу, відбувається становлення особистості та обирається подальший шлях. Професія “Студент”– це класно, хоча на жаль, короткочасно.

Захід пройшов на високому рівні:  завзято та весело. Ведучими були учениця 4 групи Ковальчук Анастасія та учениця 7 групи  Пастухова Анна.

Всіх учнів привітав в.о. директор  ДНЗ ” Браїлівський професійний ліцей„ Сопун А.А. Він побажав всім учням міцного здоров’я, добра, миру, наснаги, оптимізму та реалізації найзаповітніших мрій, щоб студентські роки стали одними з найяскравіших у житті, а знання та одногрупники  надійною опорою на життєвому шляху!

З пісенними привітанням виступили  учні 4 групи  Лиса М , Деркач І., Лісовецька М.,  Бермес Д,  Пасерба Е., Залевська  Д. учениця 7 групи Черній А.

Всіх порадував виступ команди КВК ліцею «Кардан»  Рордзинкою свята був танцювальний конкурс, який проводився з глядачами.

Підготували захід майстер в/н Макогон О.В. та майстер в/н Пастухова О.М.

Захід  продовжився в гуртожитку святковою дискотекою у молодіжному клубі.