День гідності та свободи у ДНЗ “Браїлівський професійний ліцей”

В Україні 21 листопада  – День гідності та свободи – свято на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції гідності (2013 року).   Ми вшановуємо пам’ять тих, хто віддав своє життя заради вільної України.

  З нагоди відзначення шостої річниці Дня Гідності та Свободи, в ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей» було проведено загальноліцейну лінійку. В.о. директора ліцею А.А.Сопун у своєму виступі акцентував увагу на патріотизмі та мужності тих людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси, європейський вибір нашої держави.

  Класні керівники та майстри в/н  провели інформаційні години, мета яких – утвердження серед здобувачів освіти ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного покоління об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та  у період з листопада 2013 року по лютий 2014 року постали на захист прав і свобод людини і громадянина,  державних цінностей.