Відзначення Міжнародного дня миру в ДНЗ “Браїлівський професійний ліцей”

21 вересня в усьому світі відзначається Міжнародний день миру. Цього дня  всі країни зупиняють військові дії на 24 години. Сьогодні питання  миру дуже актуальне для українців, тому святкування має особливе значення для кожного громадянина нашої держави.

26 вересня 2019 року педагогічний та учнівський колективи ДНЗ «Браїлівський ПЛ» також долучилися до відзначення цього свята. В рамках Міжнародного дня миру практичний психолог Рекало Д.А. та соціальний педагог Кучер Ю.В. підготували загальноліцейну виховну годину «Ми за мир». Метою заходу було донести важливість і цінність питання миру в теперішній час, сформувати в учнів розуміння єдності та цінності України, виховувати почуття патріотизму, національної гордості. На завершення активні учні та працівники ліцею взяли участь у флешмобі «Голуб миру».

Активними учасниками заходу були учні: Козлова Марія (№7), Адамчук Аліна (№7), Залевська Діана (№4), Лісовецька Марія (№4), Синіцин Олександр (№13), Гижицька Валерія (№7), Михайлов Сергій (№ 3), Сирота Анастасія (№7).