ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

День відкритих дверей в ліцеї – це завжди цікаве і захоплююче дійство. Весь колектив готується до зустрічі майбутніх абітурієнтів.

День 20 квітня видався прохолодним, але по-весняному сонячним. І в стінах ліцею ми радо зустрічали наших гостей. А завітали до нас хлопці і дівчата, батьки. Для кожного викладачі провели екскурсію по закладу. Усі охочі мали змогу ознайомитися з навчальними класами, лабораторіями, їдальнею, гуртожитком та умовами в них.

На короткій офіційній зустрічі ми вшанували памʼять загиблих воїнів. А далі присутніх привітав директор Андрій ЛИСАК, короткі презентації професій представили голови методичних комісій Олександр КОЛОС і Зоя ЯРОШЕВИЧ.

Про життя учнів в ліцеї розповіла голова самоврядування Яна ЦИГАНСЬКА. Яскраві та змістовні презентації доповнювали розповіді кожного.

Були і музичні вітання, які подарували учасниці вокального ансамблю «Надія», наш Володимир СІТАРСЬКИЙ та ансамбль групи 13-К.

Атмосфера свята свята панувала у залі.

А далі – майстри відповідних професій запросили наших гостей спробувати себе у професіях на майстеркласах, які ми підготували.

Хлопці з цікавістю опановували навики з ремонту автомобілів, складання електричних схем, а дівчата – із захопленням, на коротких час, стали кухарями та кондитерами.

А на завершення ми пригостили усіх неймовірно смачною рибною юшкою, козацькою кашею та запашним узваром.

Дякуємо усім, хто прийшов до нас в гості і чекаємо на навчання. А кому не вдалося сьогодні прийти – не розчаровуйтесь, приходьте у будь-який день! Ми радо зустрінемо, покажемо, розкажемо і пригостимо.

ДНЗ «Браілівський професійний ліцей»відкритий для усіх охочих здобути сучасні, конкурентні, затребувані на ринку праці професії.

Наше гасло – «Успіх обирає впевнених»!

Дякуємо захисникам за мирне небо!