Тиждень грошей у ДНЗ “Браїлівський професійний ліцей”

З 20 березня по 2 квітня 2023 року ліцей долучився до Всесвітнього тижня грошей, в якому щороку беруть участь більше 100 країн світу. Національний банк України є офіційним координатором Global Money Week в Україні.

Викладачем Ковтун Л.А. проведено змістовний виховний захід у групі 12-С «Про що можуть розповісти гроші”, урок фінансової грамотності «Кредит-мої права та обов’язки».

Викладачем Похолюк І.Л. організовані цікаві активності із використанням цифрових інструментів: «Складання пазлів купюри онлайн», фінансові батли «Монополія»

Вихователь гуртожитку Драчевська О.А. спілкувалася із мешканцями гуртожитку на тему: «Планування власного бюджету».

Доповнили тематику заходів фільми у кінозалі гуртожитку, підготовлені бібліотекарем Колос Л.А.

Викладач Сваричевська Т.В. провела літературний конкурс «Вплив фінансових рішень на життя».

Здобувачі освіти, які навчаються за професією «Кухар. Кондитер» спробували себе у ролі дизайнерів монет. Так, учні першого курсу розробили монети, пов’язані з історіями про Гаррі Поттера з паперу, а здобувачі освіти груп 32-К і 15- ТЕ – новий варіант дизайну гривні із солоного тіста.

Також, брали учать у проведенні низки інтерактивних заходів від Національного банку України: «10 найпоширеніших схем платіжного шахрайства», «Kahot! Вечірка з фінансової грамотності», «Банкнота за 10 кроків», віртуальна екскурсія у «Музей грошей» НБУ та інші.