Атестація 2022-2023 навчального року добігає до завершення

Атестація 2022-2023 навчального року добігає до завершення. Свої напрацювання демонструють досвідчені викладачі та майстри виробничого навчання ліцею.

18 лютого 2023 року відкритий урок з всесвітньої історії провів викладач вищої категорії Укста Володимир Юрійович. Тема була складна: “Комінтерн. Революції в Німеччині та Угорщині”. Особливості для викладача додали нестандартні умови класу, в якомі вівся урок. Та все ж педагог зумів ефективно використати мультимедійні засоби, організував інтерактивну роботу здобувачів освіти, у тому числі – з використанням мобільних телефонів. Активно залучав до обговорення, спонукав до висновків, вміло мотивуючи до роботи.

Цікаве, змістовне, з використанням сучасного обладнання, мультимедійного супроводу заняття з виробничого навчання на тему: “Приготування рибної січеної маси та фабрикати з неї”

21 лютого провела майстер виробничого навчання Макогон Оксана Вікторівна.

Часто в процесі приготування страви педагогу складно демонструвати процес приготування так, щоб усі здобувачі освіти бачили і вникали в тонкощі. Цього разу майстром було використано мультимедійні можливості,зокрема, відеокамеру. Першокурсники групи 13-К мали змогу в деталях бачити виробничий процес приготування страв.

Крім того, майстер вміло використала роздатковий матеріал, активізувала діяльність на занятті щодо актуалізації вже набутих знань з техніки безпеки, санітарних правил, технології приготування тощо. У підсумку здобувачі освіти приготували смачні та корисні страви.