РІЗДВЯНІ ПОДАРУНКИ ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ

У ці передріздвяні дні мали нагоду долучитися до благодійного ярмарку на підтримку ЗСУ, який проходив у нашому селищі Браїлів у приміщенні Будинку культури, в рамках Різдвяного благодійного концерту, організованого Українською Волонтерською службою та Відділом молоді і спорту Жмеринської міської ради.

Власноруч виготовлені смаколики: патріотичне імбирне печиво, тістечка «Наполеон», вафельні трубочки, горішки з начинкою, торт «Україна», бісквітні тістечка, різноманітні кекси, рогалики, булочки Сінабон, тістечка «Персики», варення з калини “Вітамінка” тощо, які приготували здобувачі освіти та майстри виробничого навчання з професії «Кухар. Кондитер» Яніцька Лідія Миколаївна, Пастухова Оксана Миколаївна, Макогон Оксана Вікторівна, а також патріотичні сувеніри: сердечка «Я люблю Україну», жовто-блакитні банти, гноми «Обереги», песик «Щастя», які виготовили члени гуртка декоративно-ужиткового мистецтва спільно із керівником – бібліотекарем Колос Любов Анатоліївною, мали можливість придбати відвідувачі ярмарку.

Здобувачі освіти Доїзжак Дарина, Доїзжак Олександра та Рибак Богдан активно допомагали у зборі коштів на ярмарку.

Так, завдяки спільній праці зібрали 4095 грн, які передали волонтеру Вернигорі Юрію.

Дякуємо кожному, хто долучився до заходу!

Також колектив ліцею зібрав кошти та передасть нашим захисникам теплі речі (шкарпетки, рукавиці, шапки-баф та термобілизну) на суму 13500 грн.

Приємно, що ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей», на чолі з директором Лисаком Андрієм Романовичем, нагороджений Подякою Виконавчого Комітету Жмеринської міської ради.

Тримаємо стрій заради ПЕРЕМОГИ!