РОЗВИВАЄМО УЧНІВСЬКЕ ЛІДЕРСТВО

У співпраці з Вінницьким обласним центром технічної творчості, на базі ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей» у 2022-2023 н.р. розпочав роботу гурток «Школа лідерів», керівником якого є Слободянюк Ірина Анатоліївна. За її ініціативою для гуртківців була організована екскурсія до міста Вінниця, де здобувачі освіти мали можливість відвідати кілька молодіжних локацій.

Метою заходу було знайомство з сучасними молодіжними тенденціями, молодіжним громадським рухом на Вінниччині.

Наші учні відвідали молодіжний хаб, мали можливість поспілкуватися з директором Вінницького обласного молодіжного центру «Квадрат» Анастасією Молдаван, яка ознайомила здобувачів освіти із молодіжним простором та розповіла, яку мету та функцію він виконує, які можливості та перспективи надає молоді Вінницької області та міста зокрема.

Окрім цього, в програмі екскурсії наші лідери відвідали Вінницький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету. В ході екскурсії здобувачі освіти познайомилися з цікавою історією заснування інституту, а також відвідали «музей грошей», де дізналися про всі грошові одиниці країн світу, про їх виникнення, вартість та значення.

Не оминули увагою знайомство з Вінницьким обласним центром технічної творчості, де на них чекала цікава локація – STEM-гурток «Робототехніка».

Дякуємо за змістовну екскурсію Ірині СЛОБОДЯНЮК!

Продовжуємо співпрацю!