Звіт директора ліцею Лисака Андрія Романовича про роботу в 2021-2022 навчальному році.

27 червня 2022 року в ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей» відбувся звіт директора ліцею Лисака Андрія Романовича про роботу в 2021-2022 навчальному році.

У своєму виступі директор закцентував увагу на роботі щодо формування учнівського контингенту, підвищення якості кадрового потенціалу, зокрема – підвищенні кваліфікації педагогічних працівників, атестації, забезпеченні якісного дистанційного навчання, методичній, виховній роботі, участі у обласних та всеукраїнських заходах і конкурсах. Детально зупинився на аналізі фінансово-господарської діяльності.

За минулий рік на понад 500 тис. був поповнений спецфонд закладу. Ресурси були витрачені на покращення матеріально-технічної бази, створення належних умов проживання здобувачів освіти ліцею.

У підсумку керівник визначив основні завдання роботи на наступний рік, серед яких: забезпечення виконання регіонального замовлення, укладання договорів на підготовку кваліфікованих кадрів з роботодавцями Вінниччини, розширення баз практики і збільшення частки оплачуваної практики, отримання ліцензії на курсову підготовку за спеціальностями «Кухар», «Тракторист», створення усіма педагогічними працівниками навчально-методичних комплексів для роботи в умовах дистанційного та змішаного навчання, створення сучасної навчальної лабораторії слюсарів з ремонту колісних навчальних закладів та цілий ряд інших завдань, що торкаються всього спектру діяльності навчального закладу.

Рішенням зборів робота директора Лисака Андрія Романовича була схвалена одноголосно.

Посилання на презентацію: https://docs.google.com/presentation/d/12be1WNnrZu-K_1S9lzCiTbjrErmC0ZQ0/edit?usp=sharing&ouid=113597797829827465937&rtpof=true&sd=true