Екологічний тиждень «Від екології душі – до екології довкілля!»

З 16 по 20 травня 2022 року в ліцеї було проведено екологічний тиждень на тему «Від екології душі – до екології довкілля!». В рамках тижня було заплановано ряд заходів, що сприяли поглибленню знань з природничих наук та вихованню екологічної свідомості у здобувачів освіти ліцею.

Цікавою була віртуальна подорож, яку підготувала бібліотекар Колос Л.А., де учні мали змогу поринути у цікавий та пізнавальний світ природи. В рамках екологічного десанту «Чисте довкілля», який організував заступник директора з НВР Скульський О.В., учнівський та педагогічний колектив спільно прибрали паркову зону та територію біля озер.

Керівник фізичного виховання Суханов В.С. та викладач суспільних дисциплін Укста В.Ю. провели традиційну акцію «Посади дерево». На центральній алеї було висаджено 15 саджанців дерев породи каштан та клен.

Викладач хімії Суханова К.В. провела в дистанційній формі для учнів третього курсу конференцію на тему «Роль хімії в нашому житті» , провідною метою якого стало розкриття філософії хімічних досліджень та інженерії, що закликає до створення продуктів та процесів мінімаліізації використання та виробництва шкідливих речовин.

Про важливість гармонії з природою розповіла викладач Бомк М.А. на онлайн годині спілкування «Бережімо свій дім». Проведені заходи дали можливість здобувачам освіти ліцею дізнатись багато нового та пізнавального, а також – ще раз усвідомити, що успіх і перемога залежить від кожного з нас!