ПАСКИ ПЕРЕМОГИ

У ДНЗ ” Браїлівський професійний ліцей”, напередодні Великодня, заходилися пекти паски для українських воїнів, які тримають оборону проти російських загарбників. Смачними виробами хочуть підтримати бойовий дух захисників та потішити домашньою смакотою.

Приготування пройшло на кухні нашого ліцею силами майстрів виробничого навчання Яніцької Лідії Миколаївни, Пастухової Оксани Миколаївни, Макогон Оксани Миколаївни, Гоцуляк Лесі Миколаївни.

Рецепт класичний, масло, молоко, борошно і яйця. Це один із найдавніших українських рецептів. А ще – найсмачніший, – кажуть господині, бо в ньому молитва і вдячність за захист від ворога, і очікування якнайшвидшого миру.

Паски було випечено за підтримки старости смт. Браїлів Сваричевського Ростислава Олексійовича. Їх із волонтерами відправлено українським військовим. Адміністрація ліцею на чолі з директором Лисаком Андрієм Романовичем та увесь дружній колектив має надію що ця великодня здоба принесе тепло і відчуття свята у серця наших захисників. Україна обов’язково переможе!