І етап Конкурсу фахової майстерності з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів»

У 2021- 2022 н.р. відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 31.12.2021 року № 1511 будуть проводитись Всеукраїнські конкурси фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти.

Так, в ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей» 27 січня 2022р. проведено І етап Конкурсу фахової майстерності з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» серед здобувачів освіти ІІІ курсу, групи 32-С. В складних та напружених конкурсних випробуваннях кожен учасник змагань мав змогу продемонструвати свій рівень фахової майстерності та професійної компетентності.

У ході проведення Конкурсу учасники виконували завдання теоретичного та практичного туру. У теоретичному турі здобувачі освіти виконували тестові завдання, що передбачали комплексну перевірку професійно-теоретичних знань з предметів: «Спеціальна технологія», «Матеріалознавство», «Слюсарна справа», «Технічне креслення», «Допуски та технічні вимірювання», «Електротехніка» та «Охорона праці». У практичному турі – виконували регулювання теплових зазорів клапанів на автомобілі ВАЗ 2103 та технічне обслуговування переривника-розподільника та встановлення моменту запалювання на ВАЗ 2103.

У підсумку журі переможцями визнано: І місце – Данило Шелест ІІ місце – Максим Очеретний ІІІ місце – Давід Веденко.

Вітаємо з перемогою та бажаємо гідно представити ліцей на обласному етапі!