Тиждень з професії «Слюсар-електромонтажник»

Професія «Слюсар-електромонтажник» дуже затребувана на ринку праці. Важливо, що сьогодні в нашому ліцеї збережено підготовку фахівців з даної професії, ми маємо гарні лабораторії та майстерні.

   Відповідно до Плану роботи навчального закладу на 2021-2022 навчальний рік  в ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей» з 13 по 17 грудня 2021р. був проведений тиждень з професії «Слюсар-електромонтажник».

    Майстрами виробничого навчання Колосом О.А., Сваричевським О.В., Конокотіним О.В.,  Гаврилюком В.В., Рознюком І.П. проведено цілий ряд заходів: відкрите заняття, виставку стінгазет, віртуальну екскурсію,  інформаційні години, створено відеоряд про видатних особистостей в галузі енергерики.

    Впродовж тижня в холі ліцею демонструвалися відеоролики, що стосувалися енергоефективності, енергозбереження та електробезпеки.

     Темою відкритого уроку виробничого навчання, який провів майстер в/н Сваричевський О.В. в групі 14-ТЕ, був «Монтаж магнітних пускачів». Майстер в/н продемонстрував порядок виконання монтажу магнітного пускача, учні групи активно виконували практичні завдання.

Учні навчальних груп з професії «Слюсар-електромонтажник» підготували ряд стіннівок на тему ««Електроенергія навколо нас». Цікавими були роботи учениці групи 21-Е Панкевич Ю., учнів групи 11-Е Шмагайла М. та Полупана М., учня групи 31-Е Калюжка В., учні групи 32-С створили ряд е-газет.

Майстер виробничого навчання Рознюк І.П., спільно з учнями групи 21-Е провів практичне заняття з монтажу світильників в актовій залі. Таким чином, було виконано дві гарні справи: оновлено освітлення та підготовлено до новорічних свят актову залу ліцею.