«З Україною в серці» – саме під таким гаслом проводилися заходи в рамках Тижня суспільних дисциплін

Завершився Тиждень суспільних дисциплін, який проводився в ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей» з 06 по 10 грудня 2021р.

      «З Україною в серці» – саме під таким гаслом проводилися заходи в рамках Тижня.

      Приємно відмітити, що здобувачі освіти усіх навчальних груп стали активними учасниками віртуальної подорожі, флешмобу, брейн-рингу, вечорниць, взяли участь у анкетуванні.

    Так, відповідно до затвердженого Плану заходів викладачі Бомк М.А. та   Укста В.Ю. провели захопливу віртуальну подорож «Шляхами нашої армії».

     Бібліотекарем Колос Л.А. була організована акція «Вітаємо воїнів», з метою виховання у молодого покоління бажання творити добро, готовність прийти на допомогу.     

 Спільний флешмоб учнівського та педагогічного колективу «Хустино, хустино, як ласка родинна…» підготувала викладач Сваричевська Т.В.

З метою патріотичного виховання серед здобувачів освіти класні керівники провели годину спілкування «Ми – громадяни України» в навчальних групах.

      Викладач Бомк М.А. на належному рівні організувала та провела історичний брейн-ринг «Стежками історії» серед учнів І-ІІІ курсів. Метою заходу було виховання в молодого покоління почуття любові до Батьківщини, її історії, традицій, звичаїв; показати, що історія України тісно пов’язана з історією інших країн; розвивати логічне мислення, вміння аналізувати історичні події.

     За результатами:

І місце – група 11-Е (майстер в/н Гаврилюк В.В., класний керівник Бомк М.А.)

ІІ місце – група 12-С (майстер в/н Колос О.А., класний керівник Укста В.Ю.)

ІІІ місце – група 31-Е (майстер в/н Сваричевський О.В., класний керівник Сваричевська Т.В)

З метою ознайомлення з традиціями українського народу різних поколінь викладачі Бомк М.А. та Сваричевська Т.В. провели захід «З Україною в серці», привсячений Андріївським вечорницям.

     Викладач Волянська Н.В. підготувала презентацію «Я: мої права і обов’язки» та анкетування «Мої права» до Міжнародного дня захисту прав людини.