«Скажемо булінгу – НІ!»

Основним завданням психологічної служби ДНЗ « Браїлівський професійний ліцей» є створення безпечного середовища серед здобувачів освіти.

Згідно запланованих заходів, та  в рамках ІІ Національного антибулінгового уроку від ГО «НЕ ЦЬКУЙ», у навчальному закладі 7 жовтня 2021 року соціальним педагогом Кучер Ю.В. був проведений флешмоб  за участю  учнів ліцею на тему : «Скажемо булінгу – НІ!». Активну участь у заході прийняли учениці першого та третього курсу з професії  «Кухар; Кондитер». Вони  виконали пісню в знак поваги та любові до оточуючих.

Серед здобувачів освіти був розповсюджений інформаційний буклет  «Слід знати, щоб запобігти».  У цей час в ліцеї був розміщений плакат на якому усі хто підтримав  акцію протидії булінгу, могли поставити підпис.

11 жовтня 2021 року практичним психологом Булах А.С. був проведений антибулінговий урок «Не цькуй!», метою якого було  ознайомити учнів із поняттям «цькування»,розказати про види цькування й наслідки,попередити виникнення булінгу в освітньому середовищі, розвивати вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації, формувати навички відповідальної та безпечної поведінки, виховувати почуття емпатії та переживання до жертви насильства.