Святкування Дня захисників України, Дня українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці та 581 річниці з дня народження смт.Браїлів

14 жовтня працівники та здобувачі освіти ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей» були запрошені на спільне святкування Дня захисників України, Дня українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці та 581 річниці з дня народження смт.Браїлів, організоване керівництвом Жмеринського району та старостатом смт.Браїлів на чолі із Сварчевським Ростиславом Олексійовичем.

Гучними оплесками зустрічали браїлівчани головних героїв свята – учасників бойових дій на сході України, які вийшли на площу з стягами та іконою Пресвятої Богородиці – покровительниці усіх захисників. Почесними грамотами виконавчого комітету та грошовою винагородою було відзначено браїлівчан-учасників антитерористичної операції: Павла Луцкова, Миколу Дерена, Віктора Чернегу, Вадима Кучинського та Сергія Кривоноса. Голова координаційної ради спілки учасників АТО та волонтерів Микола Окаєвич нагородив почесними грамотами та медалями побратимів-учасників бойових дій, волонтерів, матерів захисників України.

Старостою Ростиславом Сваричевським було вручено подяку за внесок ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей» у розвиток селища директору ліцею Лисаку Андрію Романовичу.

Чудову концертну програму підготували працівники культури. Оплесками глядачі вітали кожен художній номер. Пролунало музичне вітання і від дуету учениць ДНЗ “Браїлівський проесійний ліцей” Лісовецької Марії та Деркач Ірини (керівник Олександр Червоняк) та інших талановитих артистів Браїлова.Майстри виробничого навчання методичної комісії “Кухар; кондитер” Яніцька Л.М., Пастухова О.М., Макогон О.В., ГоцулякЛ.М., викладач Ярошевич З.М. разом із здобувачами освіти підготували смачну випічку та радо частували гостей свята.Святкова атмосфера цього теплого осіннього дня панувала над селищем.