Випуск 2021!

30 червня 2021 року велелюдно було в державному навчальному закладі «Браїлівський професійний ліцей». Урочисто прикрашена зала, фойє, вітали гостей, працівників закладу та випусників. Цього річ 62 здобувача освіти за професіями: «Кухар;кондитер», «Слюсар електромонтажник; водій автотранспортних засобів (категорії «С») », «Офісний службовець (бухгалтерія);оператор комп’ютерного набору» випускались з закладу.

Ведучі урочисто запросили до святкової зали випускників, їх батьків та гостей свята. На урочистостях були присутні староста смт Браїлів Сваричевський Р.О., педколектив закладу, батьки та друзі випускників. З вітальним словом звернулись директор ліцею Лисак А.Р. та староста Сваричевський Р.О. кожен з них побажав наполегливості в роботі, міцного здоров`я та незважаючи на всі перешкоди впевнено йти до мети яку обрали.

Відбулось урочисте вручення дипломів кваліфікаційного робітника та свідоцтв про повну загальну середню освіту. Дипломи кваліфікованого робітника  з відзнакою отримали:

  • Тарковський Юрій Ігорович
  • Бомк Вероніка Андріївна
  • Русілова Світлана Миколаївна
  • Холявіна Інна Анатоліївна
  • Чорномаз Олена Павлівна
  • Лисак Анастасія Олегівна

 Музичні дарунки випускникам підготували Деркач Ірина, Настенко Анастасія та Черній Аліна.

Зворушливі були слова батьків Тарковської Л. М. та Затонського К.В. , які привітали дітей з святковим короваєм та побажали гарної долі, влаштуватись на бажану роботу та постійно підвищувати свою майстерність.

З словами вдячності до педагогів, майстрів звернулись і випускники, їх слова були щирими, відкритими, сповненні любов’ю та повагою. Теплі привітання, радість та хвилювання, позитивні емоції всіх присутніх створили піднесену атмосферу урочистостей. На завершення усі присутні зробили спільну фотографію, щоб через роки знову зустрітись у навчальному закладі.

Для випускників розпочалось доросле життя. Колектив державний навчальний заклад «Браїлівський професійний ліцей» бажає усім їм успіху, рівної життєвої дороги, вдалих злетів та щасливого життя!