День захисника України у ДНЗ “Браїлівський професійний ліцей”

День захисника України – свято, що відзначається 14 жовтня у День Святої Покрови Пресвятої Богородиці і День Українського козацтва. Це св’ято пам’яті про наших гордих предків, які пером і словом, вогнем і мечем виборювали право на незалежність рідної держави.

У переддень свята у ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей» було проведено урочистий захід, метою якого було вшанування воїнів, що полягли за рідну неньку Україну та висловили слова вдячності всім хто захищав і захищає нашу Вітчизну.

На захід було запрошено голову спілки учасників бойових дій Жмеринського району Окаєвича Миколу Леонтійовича та випускників ліцею, що приймали участь в антитерористичній операції.

Потрібно зазначити, що урочистості були проведені з дотриманням усіх карантинних вимог.

З св’ятковою промовою виступив в.о. директор Лисак Андрій Романович, який закликав вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності та територіальної цілісності України та сприяти подальшому зміцненню патріотичного духу на теренах ліцею.

Здобувачі освіти активно прийняли участь в підготовці до свята під керівництвом Макогон Оксани Вікторівни та Богатченко Світлани Михайлівни. Музичним і свіловим оформленням займався Червоняк Олександр Іванович. З сцени актової зали ліцею лунали щирі привітання від учнів навчальних груп: Ковальчук Анастасія, Климчук Леонід, Лісовецька Марія, Деркач Ірина, Лиса Марія, Залевська Діана, Танцура Олег, Хижук Микола. Вітання звучали у вигляді патріотичних та зворушливих пісень і віршів, що доторкнулися до душі кожного з присутніх.

Героям країни,

Воїнам світла –

Захисникам України,

Що мужньо боронять нас

Від супостата,

Ні танком, ні градом

Вас не злякати

Всім тим, що життя

Не шкодують віддати –

Низький Вам уклін,

І велика подяка.