Участь учнів ліцею у Всеукраїнському Олімпійському тижні фізичної культури та спорту

      В навчальному закладі, відповідно до розпорядження Вінницького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту №318 від 22.08.2019р «Про організацію та проведення Дня фізичної культури і спорту, Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня» було сплановано та проведено ряд спортивно-масових заходів. Так, з 14  по 24 вересня 2019р., відбулися: бліцтурнір з шашок, шахів, настільного тенісу, товариські зустрічі з міні-футболу між командами навчальних груп ліцею, одноденний екологічно-туристичний похід до скелі П.І.Чайковського, Олімпійський урок на тему: «Участь збірних команд ліцею з видів спорту в обласній Спартакіаді учнів ПТО».

      В спортивно-масових заходах прийняли участь представники всіх навчальних груп ліцею, загальна кількість учасників 120 осіб. Переможці нагороджені грамотами:

Змагання з настільного тенісу:

І місце    Скрипачов Владислав (13 група)

ІІ місце  Лисак Вадим  (10 група)

ІІІ місце  Блажевський Денис  (11 група)

Змагання з шашок (юнаки):

І місце   Пастухов Назар  (10 група)

ІІ місце  Корчиманюк Олександр (9 група)

ІІІ місце Мацьков Василь (5 група)

Змагання з шашок (дівчата):

І місце  Муромцева Аліна (10 група)

ІІ місце  Ковальчук Анастасія  (4 група)

ІІІ місце Кістерева Зінаїда (4 група)

За результатами туристичного походу відзначилися: Горбатюк Віктор (5 гр), Козлова Марія (7 гр), Бомк Вероніка (7 гр), Муромцева Аліна (10 гр), Лисак Вадим (10 гр), Шевчик Андрій (15 гр), Гуменюк Богдан (3гр), Михайлов Владислав (11 гр)

За підсумками тижня отримано такі результати:

І місце 10 група, 11 група

ІІ місце 4 група

ІІІ місце 9 група