Випуск 2019 у ДНЗ “Браїлівський професійний ліцей”

27 червня 2019 року в ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей»  відбулося урочисте свято «Випускник 2019». 74 учні отримали дипломи  кваліфікованого робітника: «Слюсар електромонтажник; Водій категорії «С», «Кухар; Кондитер», «Офісний службовець(бухгалтерія); Оператор комп’ютерного набору»; «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів; Водій категорії «С».

        Щиро привітав  випускників 2019  року  Сопун Анатолій Анатолійович – виконуючий обов’язки директора ліцею,  який побажав здоров’я та успіхів у майбутній професійній діяльності.  Педагогічні працівники приєдналися до привітання випускників адміністрацією ліцею.

       З палким побажанням добитись всього найкращого в житті до випускників звернулась викладач та класний керівник однієї з груп Сваричевська Т.В. Вона побажала вдалого самостійного життя та добитися професійних вершин майбутнього фаху.

     Вручення дипломів відбулося за традиційними українськими звичаями: члени батьківського комітету кожному старості випускної групи вручили частину короваю, яку вони розділили між своїми групами.

    Випускники від усієї душі дякували педагогам та наставникам за їх батьківську турботу протягом трьох років навчання. Кращих випускників відзначено дипломами з відзнакою, грамотами за спортивні досягнення та активну участь в житті ліцею. Також грамотами та подяками нагороджено батьків та рідних випускників. 

     Вітаємо випускників з успішним захистом дипломних та творчих робіт та бажаємо плідної професійної діяльності та успіхів на професійній ниві!