Відзначення 100-річчя дня Соборності України

          22 січня наша країна відзначала одне з найбільших державних свят – День Соборності України. Цього дня 100 років тому в Києві на Софійській площі було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки в Єдину Україну. Проте тільки з 1999 року це свято стали відзначати офіційно.

        24 січня 2019 р. в  ДНЗ  «Браїлівський професійний ліцей»  проведено виховний  захід  «Навіки єдині» присвячений  100 – річчю  Соборності України, підготовлений викладачами суспільних дисциплін Бомк М.А. та Укстою В.Ю.

         Метою заходу було формування в учнів почуття патріотизму, любові до свого народу, його історії, розвивати мотивацію, спрямовану на підготовку до захисту Вітчизни, виховувати почуття національної гідності, гордості за свою Батьківщину та народ.

        У заході брали участь учні:  Миронюк Х.  гр. №8,  Казьмеришина М.  гр. №8, Колоцінська Л.  гр. №8, Пастухова А.  гр. №14, Федоров О.  гр №8, Котюк Д гр. №14, Новак  С. гр. №6, Мирчук М. гр. №6, Фарафонова В гр. №4 та інші. 

         Такі заходи сприяють формуванню національної свідомості нашої молоді, виховують у них почуття патріотизму, поваги та любові до Батьківщини.