Тиждень професії “Кухар; Кондитер”

       З 16 по 20 квітня 2018 року проходив тиждень професії «Кухар; Кондитер».  Програма тижня передбачала проведення конкурсу з професії, кулінарної вікторини, відкритих уроків, виставок творчих робіт учнів та педпрацівників.

       Учні з даної професії підготували стіннівки, які присвячені професії .

       Особливо цікавим був конкурс фахової майстерності «Кращий за професією» серед учнів групи №7  майстер в\н Пастухова О.В., викладач Ярошевич З.М. 

       Метою конкурсу було перевірка фахових знань теоретичної, професійно-практичної підготовки, вдосконалення професійних навичок,  уміння учнів застосовувати  теоретичні знання у практичних навичках, застосування новітніх технологій кондитерського виробництва.

 

      В програмі конкурсу відбувся  теоретичний тур, де учні показали свої знання з технології борошняних кондитерських виробів; основ санітарії та гігієни, охорони праці.

      В практичному турі конкурсанти працювали над виготовленням прикрас з мастики, виготовляли  бісквітні тістечка з художнім оформленням поверхні та бічної сторони , виготовляли вироби з дріжджового  тіста за національною тематикою з художнім оформленням. Показали уміння сервірування  столу за такою тематикою: до дня закоханих, чайна церемонія, до дня народження.  Призові  місця зайняли учні: Цехмістер Роман, Рудик Вікторія, Маланчук  Марина.

        Захоплення, інтерес, зацікавленість з вивчення своєї професії учні показали також при проведенні кулінарної вікторини, яку провела майстер в\н Макогон  О.В. та при проведенні відкритого уроку з виробничого навчання «Приготування холодних страв і закусок» група № 4  майстер в\н Скрипник Ю.М.