З 16 по 20 квітня 2018 року проходив тиждень професії «Кухар; Кондитер». Програма тижня передбачала проведення конкурсу з професії, кулінарної вікторини, відкритих уроків, виставок творчих робіт учнів та педпрацівників.
Учні з даної професії підготували стіннівки, які присвячені професії .
Особливо цікавим був конкурс фахової майстерності «Кращий за професією» серед учнів групи №7 майстер в\н Пастухова О.В., викладач Ярошевич З.М.
Метою конкурсу було перевірка фахових знань теоретичної, професійно-практичної підготовки, вдосконалення професійних навичок, уміння учнів застосовувати теоретичні знання у практичних навичках, застосування новітніх технологій кондитерського виробництва.
В програмі конкурсу відбувся теоретичний тур, де учні показали свої знання з технології борошняних кондитерських виробів; основ санітарії та гігієни, охорони праці.
В практичному турі конкурсанти працювали над виготовленням прикрас з мастики, виготовляли бісквітні тістечка з художнім оформленням поверхні та бічної сторони , виготовляли вироби з дріжджового тіста за національною тематикою з художнім оформленням. Показали уміння сервірування столу за такою тематикою: до дня закоханих, чайна церемонія, до дня народження. Призові місця зайняли учні: Цехмістер Роман, Рудик Вікторія, Маланчук Марина.
Захоплення, інтерес, зацікавленість з вивчення своєї професії учні показали також при проведенні кулінарної вікторини, яку провела майстер в\н Макогон О.В. та при проведенні відкритого уроку з виробничого навчання «Приготування холодних страв і закусок» група № 4 майстер в\н Скрипник Ю.М.