Виховний захід: «В житті є завжди місце для подвигу»

      19 жовтня 2017р. у  ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей» відбувся захід: «В житті є завжди місце для подвигу».

       Доля України непроста. До незалежності наша країна йшла довгим, тяжким і жорстоким шляхом і дорого заплатила за неї. За нею трагічні і героїчні сторінки історії нашого народу.

     В урочистій обстановці було внесено прапор України, прозвучав гімн незалежної держави.

     Присутні не залишилися байдужими до виконання пісень «Ні, війні!» (Фарафонова В., 4 група),  « Прошу в неба»  (Фомцова Н. 14 група), «Перлина»  (Лесь В. та Маланчук М. (7гр.).  Під час  прослуховування пісень в деяких на очах були щирі сльози.

     Ведучі Федоров О. (8гр.), Папіж Т. (8гр.), Заєць Д. (13гр.),  Котюк Д. (14гр.) закликали згадати у молитві і в хвилині мовчання усіх героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Учні поклали квіти героям Небесної сотні та воїнам – афганцям до пам’ятників.

    Також, у програмі свята були виконані: вірш «Я хочу сказати простими словами» (Мішановська  С. 4 група); танцювальна композиція « Мир на Україні» (Черешнева К. (6гр.),  Рудик В. (7гр.), Лесь В. (7гр.), Кузьменко А. (14гр.); сценка про мужність і синівську любов до матері України (Коваль М. (8 група), Білан  Д. (13 група), Таранов В. (5 група), Баланюк А.(9 група).

         Хай пам’ять про всіх героїв згуртує нас, живих і дасть нам наснагу, силу та мудрість для зміцнення власної держави на власній землі.