Свято знань у ДНЗ “Браїлівський професійний ліцей”

1  вересня – свято знань, яке має глибокий зміст – це свято знань, зустріч з учителями, друзями. На нашому святі були присутні ветерани праці, почесні гості, батьки. Панував урочистий і піднесений настрій, бо у цей день до нашого ліцею вливалися першокурсники.

На святі виступили: Директор ДНЗ “Браїлівський професійний ліцей”  Суханова Катерина Василівна;

  Президент асоціації автомобільних перевізників у Вінницькій області Ратовський Анатолій Сігізмундович;

 методист НМЦ ПТО у Вінницькій області Глущенко Ганна Миколаївна;

голова профспілки в Жмеринському районі працівників освіти Педструшко Констянтин Володимирович,

заступник голови селищної ради смт. Браїлів  Слободенюк Надія Пантелеймонівна;

голова батьківського комітету  Азізова Валентина Вікторівна.

Директор ліцею  привітала  учнівський та педагогічний колектив із початком навчального року, побажала натхнення, успіхів, Божого благословення.

 Ратовський розповів присутнім про історію навчального закладу, його ветеранів, внесок директора Суханової К.В. в розвиток  ліцею і закликав учнів гордо нести звання ліцеїста, оволодівати знаннями, щоб в майбутньому стати висококваліфікованими фахівцями і патріотами України.
Глущенко  Ганна Миколаївна привітала з початком нового навчального року і вручила бронзову медаль  Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» , диплом  та почесні грамоти.

Голова профспілки в Жмеринському районі працівників освіти  Педструшко Констянтин Володимирович приєднався до щирих побажань і нагородив  директора ліцею Суханову Катерину Василівну   Почесною грамотою обласної  профспілки працівників освіти.

З найкращими побажаннями  до присутніх звернулися заступник голови селищної ради смт. Браїлів  Слободенюк Надія Пантелеймонівна; голова батьківського комітету   Азізова Валентина Вікторівна.