Кондитер

Кондитер

Юні друзі!

Борошняні кондитерські вироби мають велике значення у харчуванні населення. У сучасних умовах поряд із забезпеченням високої якості кондитерських виробів висувається нагальна необхідність у розширенні й поновленні їх асортименту.

Шукаючи нові смакові властивості виробів, крім впровадження нових оригінальних рецептів, можна застосовувати різні поєднання вже існуючих напівфабрикатів і сировини.

Кондитер повинен мати смакові відчуття і гарне чуття запаху, вміло поєднувати смакові речовини у різних пропорціях для забезпечення приємного смаку і аромату готових виробів, підбирати кольори кремів природних тонів, творчо мислити і постійно працювати над розробкою та впровадженням нових рецептів, напівфабрикатів і готових виробів, вміти самостійно скласти рецептуру і технологічну картку на будь-який кондитерський виріб.

У нас Вас навчать:

  готувати різні види тіста, кремів, начинок;

  оздоблювати кондитерські вироби;

  розробляти і розширювати власні рецепти;

  виховувати смак – основу кондитерського мистецтва.

Немає меж творчої фантазії кондитера: в його умілих руках оживуть екзотичні квіти та іграшки, він змусить посміхатись та  радіти малечу і дорослих!