Кондитер |
Юні друзі!
Борошняні кондитерські вироби мають велике значення у харчуванні населення. У сучасних умовах поряд із забезпеченням високої якості кондитерських виробів висувається нагальна необхідність у розширенні й поновленні їх асортименту. Шукаючи нові смакові властивості виробів, крім впровадження нових оригінальних рецептів, можна застосовувати різні поєднання вже існуючих напівфабрикатів і сировини. Кондитер повинен мати смакові відчуття і гарне чуття запаху, вміло поєднувати смакові речовини у різних пропорціях для забезпечення приємного смаку і аромату готових виробів, підбирати кольори кремів природних тонів, творчо мислити і постійно працювати над розробкою та впровадженням нових рецептів, напівфабрикатів і готових виробів, вміти самостійно скласти рецептуру і технологічну картку на будь-який кондитерський виріб. У нас Вас навчать: готувати різні види тіста, кремів, начинок; оздоблювати кондитерські вироби; розробляти і розширювати власні рецепти; виховувати смак – основу кондитерського мистецтва. |
Немає меж творчої фантазії кондитера: в його умілих руках оживуть екзотичні квіти та іграшки, він змусить посміхатись та радіти малечу і дорослих!