З хлібом народжуються, вінчаються, зустрічають гостей, святкують торжества, проводжають в останню дорогу. Як без хліба?
Студенти групи 13-К, 23-К, 33-К, спільно з викладачами Зоєю ЯРОШЕВИЧ та Людмилою КОВТУН підготували для всіх ліцеїстів незабутнє дійство під назвою «Традиційні подільські хліби» .
Традиції випікання обрядових хлібів стали темою виступів, майстер-класу. Присутні ознайомилися з регіональними відмінностями обрядових хлібів Вінниччини та Украіни.
Студентка Богдана МУКОЇД продемонструвала майстерклас з випікання обрядового хліба.
Звучали вірші та пісні про хліб.
Тож цінуймо працю хліборобів, цінуймо хліб, бо в ньому велика сила традицій і памʼяті українського народу!








