28 червня вітали наших випускників – кваліфікованих робітників з професій “Кухар. Кондитер” та ” Слюсар-електромонтажник. Водій автотранспортних засобів категорії “С”

28 червня в ліцеї став особливим днем, адже сьогодні ми вітали наших випускників – кваліфікованих робітників з професій “Кухар. Кондитер” та ” Слюсар-електромонтажник. Водій автотранспортних засобів категорії “С”.

Позаду залишилися три роки навчання, попереду – професійне зростання, втілення мрій, самовдосконалення.

Святково прикрашена зала, красиві та усміхнені випускники… проте, ми відмовилися від пишних урочистостей, адже цього дня у нашій громаді оголошено днем жалоби: загинув наш Герой-земляк Василь Мак. Розпочався захід із Гімну України та хвилини мовчання в пам’ять про всіх загиблих Героїв за Україну.

З вітальним словом до випускників звернулися директор ліцею Андрій ЛИСАК, заступники Олег СКУЛЬСЬКИЙ та Алла КУЧЕРУК.

Вручаючи документи про освіту, директор давав кожному влучну коротку характеристику.

За підсумками навчання, участь у спортивних заходах та художній самодіяльності, здобувачі освіти отримали грамоти та подяки.

У цей день лунало багато теплих слів від керівництва груп, батьків, педагогів. Зворушливими були відеофільми про життя в ліцеї протягом років навчання, які підготували класні керівники.

З ініціативи випускників та колективу ліцею був придбаний дрон, який випускники передали нашим волонтерам Олегу ПЕРЕПЕЧАЮ та Цезарію КРАВЧЕНКУ, які також були присутні на заході.

Батьки благословили короваєм у життєву дорогу своїх дітей та подякували колективу ліцею за навчання та виховання.

Тож будьте щасливі під мирним небом, дорогі учні!

Перемоги нашій державі!