Традиційно в ліцеї проводиться тиждень з професії «Кухар. Кондитер». Здобувачі освіти навчальних груп 13-К, 15-ТК, 23-К, 33-К, спільно з майстрами виробничого навчання та викладачами спецпредметів стали активними учасниками тижня.
Цікавими та змістовними були тематичні стіннівки, присвячені обраній професії. Прийняли участь усі :
гр. 15-ТК – “Готую з душею”,
гр. № 33-К – “Чарівний бісквіт”,
гр. № 23-К – “Рецепти млинців”,
Здобувачі освіти гр. № 23-К готували та частували бажаючих кольоровими млинчиками, а Мукоїд Богдана – провела цікавий майстерклас з приготування млинцевого н/ф, приготування та подачі млинчиків з різними фаршами.
А здобувачі освіти групи 33-К – позмагалися за право називатися “Кращий кондитер”.
Переможцями стали:
І місце – Циганська Яна
ІІ місце – Твардовська Єлизавета
ІІІ місце – Степанюк Анастасія
Цікавим був кулінарний брейн – ринг між командами “Гурмани” та “Смаколики”, членами яких були представники усіх груп професії “Кухар. Кондитер”. Відбувся захоплюючий інтелектуальний дівобій, в якому обидві команди демонстрували, що володіють технікою приготування страв та виробів, добре знають витоки кулінарії, цікаві історичні та статистичні факти, уміють зацікавити людину мистецтвом кулінарії. Переможцями стали команда “Смаколики”, капітан команди Пастухова Катерина. Дякуємо організатору викладачу Ярошевич З.М.
Здобувачі освіти гр. №13-К, спільно з майстром в/н Пастуховою О.М., провели цікавий воркшоп з приготування різновидів каш різної консистенції. Поділилися рецептами приготування каш та почастували усіх бажаючих.
Тренінгове заняття “Здорове харчування – здорове життя!” провела викладач Похолюк І.Л. із здобувачами освіти гр.№13 – К. У підсумку захоплюючої мандрівки у країну здорового харчування кожен учасник створив власну тарілку здорового харчування.
Говорили ми і про каву на виховному заході “Чіл з моєю кавовою командою”, який провів майстер в/н Хижук М.Ю. для груп № 13 – К, 23 – К, 15 – ТК.
Дякуємо ЗСУ за можливість проведення таких заходів!
















