КОНКУРС ФАХОВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ПРОФЕСІЇ “КОНДИТЕР”

В ліцеї доброю традицією стало проведення щорічних конкурсів професійної майстерності. Цей навчальний рік не став вийнятком .

2 квітня 2025 року, в період проведення тижня методичної комісії з професії “Кухар. Кондитер”, свій професіоналізм

показали здобувачі освіти групи 33-К.

Конкурс проводився з метою підвищення якості професійної майстерності, набуття досвіду та вдосконалення професійних

навичок.

Умови конкурсу передбачали такі тури:

– Візитівка

– Виконання теоретичного завдання (в тестовій формі)

– Виконання практичного завдання, яке складалося з двох завдань:

– Приготування тістечка “Пісочне кільце”

– Приготувати та презентувати торт” Медовик”

Приємно було спостерігати за роботою вправних і умілих рук, які продемонстрували досить високий рівень професійних

компетентностей. Кожен проявив фантазію, навички творця.

За вдалим поєднанням смаку і оформлення, відповідно до рішення журі, переможцями стали:

1 місце – Циганська Яна

2 місце – Твардовська Єлизавета

3 місце – Степанюк Анастасія

Бажаємо нашим дівчатам розвиватися та ніколи не зупинятися! Ставати кращими з кращих!