В ліцеї доброю традицією стало проведення щорічних конкурсів професійної майстерності. Цей навчальний рік не став вийнятком .
2 квітня 2025 року, в період проведення тижня методичної комісії з професії “Кухар. Кондитер”, свій професіоналізм
показали здобувачі освіти групи 33-К.
Конкурс проводився з метою підвищення якості професійної майстерності, набуття досвіду та вдосконалення професійних
навичок.
Умови конкурсу передбачали такі тури:
– Візитівка
– Виконання теоретичного завдання (в тестовій формі)
– Виконання практичного завдання, яке складалося з двох завдань:
– Приготування тістечка “Пісочне кільце”
– Приготувати та презентувати торт” Медовик”
Приємно було спостерігати за роботою вправних і умілих рук, які продемонстрували досить високий рівень професійних
компетентностей. Кожен проявив фантазію, навички творця.
За вдалим поєднанням смаку і оформлення, відповідно до рішення журі, переможцями стали:
1 місце – Циганська Яна
2 місце – Твардовська Єлизавета
3 місце – Степанюк Анастасія
Бажаємо нашим дівчатам розвиватися та ніколи не зупинятися! Ставати кращими з кращих!














