ПОСВЯТА У ЛІЦЕЇСТИ

Швидко промайнув місяць навчання. Ще вчорашні абітурієнти, які з хвилюванням переступали поріг ліцею, за цей час звикли до режиму, умов навчання, стали учасниками позакласних заходів, здружилися.

Та традиція нашого закладу – церемонія посвяти в ліцеїсти.

В залі зібралися представники усіх груп. Яскраві ведучі- майстер виробничого навчання, наш випускник Олександр ТКАЧУК та переможниця Міжнародного конкурсу імені Т.Шевченка Богдана МУКОЇД, яскраво вели свято.

Розпочали ми із вшанування памʼяті захисників.

Короткий відеофільм розповів про те, чим жив ліцей у минулому навчальному році. Щоб ближче познайомитися кожна група представила своїх талановитих друзів. А їх чимало: спорсмени, танцюристи, майстрині вишивки та квілінгу, переможці обласних і всеукраїнських конкурсів.

Ми перевірили наших першокурсників на уміння користуватись компʼютером; комунікувати в класі (навіть підказувати), виконувати ролі і, що важливо, швидко на перервах їсти смачну ліцейну піцу.

Звичайно, клятва ліцеїстів і символічний ключ у країну професійних знань.

Вітав учасників директор Андрій ЛИСАК, зауваживши, що колектив закладу робить усе, щоб час навчання для кожного здобувача освіти став найяскравішим періодом життя, в якому кожен отримає міцні знання і професійні навички.

Групам вручені символічні сертифікати.

Тож несіть і утверджуйте звання «ліцеїст» Державного навчального закладу «Браілівськй професійний ліцей» .

Здобувайте знання, досягайте вершин, робіть добрі справи, будьте патріотами!

Здоровʼя усім і Перемоги нашій країні!