ПЕДАГОГІЧНИЙ ОСКАР ЛІЦЕЮ СТАЄ ТРАДИЦІЙНИМ

Напередодні професійного свята, Дня працівників освіти, вдруге відбулася церемонія нагородження переможців «Педагогічного Оскара» ДНЗ “Браїлівський професійний ліцей”.

Відкрив церемонію та привітав присутніх директор ліцею Андрій ЛИСАК. У своїх словах він наголосив, що наш колектив є справжньою сімʼєю, де роль батьків покладена на педагогів, майстрів і обслуговуючий персонал. Що попри усі виклики сьогодення: війну, низьку заробітню платню, постійні тривоги. викладачі щоденно продовжують навчати і виховувати , творити нове покоління робітників-професіоналів. Подякувавши присутнім, керівник закладу, разом із заступником директора з навчально-виробничої роботи Олегом СКУЛЬСЬКИМ, вручили почесні грамоти Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОДА головному бухгалтеру Наталці МАЦЕРУК, викладачу Антоніні КРАСНЯК, керівнику фізичного виховання Володимиру СУХАНОВУ та грамоти навчального закладу – секретарю Світлані РЕПІНСЬКІЙ, майстрам в/н Олегу КОНОКОТІНУ, Олександру КОЛОСУ, Назару ПАСТУХОВУ, старшому майстру Олександру ПЕЛИПЕНКУ та Олександру ЛУНЬОВУ, за сумлінну працю і високі показники в роботі.

Номінантів і переможців «Педагогічного оскара» ДНЗ “Браїлівський професійний ліцей” визначали цьогоріч лише здобувачі освіти. Для цього проводили онлайн-опитування.

І статуетки виготовили оригінальні)

Ведучі свята – голова учнівського самоврядування Яна ЦИГАНСЬКА та здобувач освіти групи 31-Е Денис МАЙОРОВ, оголошували результати голосування. А в перерві між номінаціями здобувачі освіти Володимир СІТАРСЬКИЙ, Богдана МУКОЇД, Катерина ПАСТУХОВА, Дарина ГОНЧАРУК, Юлія ХРИСТИЧ та майстер в/н Оксана ПАСТУХОВА, подарували свої художні номери.

Отож переможцями нашого конкурсу «Педагогічний Оскар» у 2024 році стали:

– у номінації “За волонтерство” – майстри в/н кафедри кухарів – Оксана ПАСТУХОВА, Леся ГОЦУЛЯК, Оксана МАКОГОН, Людмила ТЮРЕНКО, Микола ХИЖУК,

– у номінації “За створення комфортних умов” – Ірина КРАВЕЦЬ,

– у номінації “За грунтовні знання” – викладач Зоя ЯРОШЕВИЧ,

– у номінації “Лідер Classroom” – Наталя ВОЛЯНСЬКА,

– у номінації “За спортивні досягнення” – Володимир СУХАНОВ,

– у номінації “За вимогливість” – В’ячеслав МІРОШНИЧЕНКО,

– у номінації “За терпіння” – комендант Ніна ОГОРОДНІК,

– у номінації “За вклад у здоров’я учнів” – медична сестра Лідія БУБЛИК.

Вітаємо вас, шановні педагоги і бажаємо вам здоровʼя, творчого натхнення і нових звершень та перемог!

Поважними гостями на святі були ветерани. Від їх імені виступив Микола Йосипович БАЗИЛЮК, який коротко ознайомив присутніх з історією закладу та своїм трудовим шляхом. Від імені ветеранів висловив слова подяки дирекції закладу за зміни, які відбуваються, за оновлення і новаторство.

Святкова атмосфера панувала в залі.

Оплесками вітали переможців, артистів, дякували ветеранам.

З прийдешнім святом вас, шановні освітяни! Здоровʼя і перемоги!

Дякуємо нашим захисникам за можливість вчити і навчатися!

Слава Україні! Героям слава!