ОБРАНО ГОЛОВУ ПРОФСПІЛКИ ЛІЦЕЮ

28 травня у профспілковій організації нашого закладу відбулися звітно-виборні збори.

За пʼять років, які минули, наша профспілкова організація пережила чимало. Згадали присутні її минулого голову, нині покійного, Володимира УКСТУ.

Із цікавою презентацією виступила теперішня очільниця Ірина ПОХОЛЮК. Незважаючи на короткий термін перебування на посаді, Ірина Леонідівна змістовно доповіла про стан справ у профспілці освітнього закладу, зупинилася на фінансових питаннях, основних завданнях, які будуть вирішуватися в майбутньому. Слід зазначити, що лише третина членів трудового колективу є профспілчанами. А за останній рік їх число зросло на 5 чоловік.

У підсумку члени профспілкової організації визнали її роботу задовільною і делегували мандат довіри, обравши Ірину Леонідівну своїм головою та делегатом на конференцію районної організації, і кандидатом до ради районної профспілки.

Обрано також заступника голови, ним став майстер виробничого навчання Володимир РОЗПУТНИЙ, і новий склад профспілкового комітету у кількості 5 чоловік. Крім голови та заступника до нього обрано Лідію БУБЛИК – мед. сестру, Ірину КРАВЕЦЬ – прибиральницю, Аллу БУЛАХ – практичного психолога.

Зборами обрано новий склад ревізійної комісії та затверджено нове положення про Проспілкову організацію ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей»

Бажаємо новообраній очільниці Ірині ПОХОЛЮК та новому складу профспілкового комітету ліцею успіхів у непростій роботі!