ЩАСЛИВОЇ ДОЛІ ВАМ, ВИПУСКНИКИ!

7 березня у залі ліцею зібралися усі, щоб проводжати випускників групи 32-с професії “Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Водій автотранспортних засобів категорії “С”. Колектив ліцею, батьки, проводжали в доросле життя не просто випускників, а фахівців своєї справи – висококваліфікованих робітників.

Непростим був для хлопців період навчання. У 2021 році 24 здобувачі освіти переступили поріг ліцею з бажанням вчитися. Однак карантин, дистанційне навчання, а далі війна внесли свої корективи. Добровольцем пішов захищати Україну Тодосюк Юрій. 6 здобувачів виїхали за кордон і завершували навчання дистанційно.

Урочистою і, одночасно, сімейною була офіційна частина.

Спершу прозвучали слова вдячності нашим воїнам, за можливість навчатися. Хвилиною мовчання присутні вшанували памʼять синів і доньок України, які віддали своє життя, захищаючи нас і нашу землю.

Вітання прозвучали від директора ліцею Андрія Лисака, заступника директора з навчально-виробничої роботи Олега Скульського. Вручили дипломи і свідоцтва випускникам та грамоти, і подяки за активну участь у спортивному та господарському житті ліцею.

Зворушливими були вітання наставників групи – класного керівника Антоніни Красняк і майстра виробничого навчання Олександра Колоса. Особливо запамʼятається жартівливі нагороди за «неформальні успіхи» наших випускників.

Від батьків з напутніми словами звернувся Григорій Піхур і вручив хлопцям запашний коровай.

Відео життя групи відтворили роки навчання. А вокальний ансамбль ліцею подарував свої пісні.

Розчуленими і гордими залишали стани рідного ліцею його діти. Щасти вам!. Несіть з честю добре імʼя випускника Державного навчального закладу «Браїлівський професійний ліцей»!

Творіть нову європейську країну. І нехай Господь оберігає вас на усіх життєвих дорогах!

Чекаємо завжди на вас, дорогі випускники!