ЗУСТРІЧ З РОБОТОДАВЦЯМИ

Співпраця з роботодавцями є дуже важливою складовою у підготовці кіаліфікованих робітників. Саме їх запит на ринку праці лягає в основу формування регіонального замовлення. Підприємства надають базу для професійного навчання та проходження виробничої практики. Стають соціальними партнерами закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Ми запросили керівників наших місцевих підприємств на «круглий стіл», який був зініційований адміністрацією ДНЗ «Браілівский професійний ліцей» на тему: “Професійна освіта. Співпраця через призму сучасності”.

На нашу ініціативу відгукнулися керівники: директор КП “Браїлів-комунсервіс”Жмеринської міської ради Валерій РЕЗЕДЕНТ, заступник директора MebliRoMax Артур ЛАРІОНОВ, директор СТО “Євро” Олександр КУШЕР. На жаль, значна частина, в силу різних обставин, не змогли доєднатися до знайомства та обговорення.

І все-таки наш задум був реалізований. Знайомство із закладом і конструктивна дискусія про профтехосвіту, виклики і переваги в умовах сьогодення, стан та перспективи розвитку закладу і особливості соціального партнерства між ліцеєм і місцевим бізнесом. В ході зустрічі виступили директор ліцею Андрій ЛИСАК, керівники методичних комісій Олександр КОЛОС та Зоя ЯРОШЕВИЧ. Від учнівського самоврядування про життя в ліцеї розповіла її голова Яна ЦИГАНСЬКА.

З гарною ініціативою у підсумку виступив керівник підприємства “Браїлів-комунсервіс”, депутат Жмеринськоі ОТГ Валерій РЕЗИДЕНТ щодо підтримки громадою нашого закладу, формування програми ОТГ з підтримки розвитку професійно-технічної освіти.

Присутні керівники висловили свою зацікавленість у співпраці щодо проходження виробничої практики на підприємстві, популяризації навчального закладу та його підтримці.

Дякуємо за участь! Продовжуємо співпрацю, пошук партнерів і чекаємо на нові зустрічі!