КОНЦЕРТ, ЯКИЙ ПОДАРУВАЛИ ВОЇНИ!

“Культурний десант” – такий напис прочитали ми на мікроавтобусі, який заїхав на територію ліцею. З нього вийшли чоловіки у військовій форму і почали вигружати апаратуру. Ніхто не очікував, що на нас чекатиме далі.

Опівдні всі зібралися в залі рекреації і затамували подих. Ще мить і на сцені зʼявилися воїни-артисти. Та не судилося продовжити концерт через тривогу, тож його початок довелося дублювати.

Але це не зіпсувало настрою і бажання артистів подарувати глядачам приємні миті історико-музичного дійства про УПА.

Жива професійна музика, змістовні виступи про історію УПА, які супроводжувалися цікавими відео та світлинами і , звичайно, неперевершеними піснями січових стрільців та воїнів сьогодення.

На концерт приїхала голова Жмеринської військової державної адміністрації Інна Цимбал. Керівниця району подякувала колективу за їх працю і внесок у виховання молоді, за бойовий настрій і віру в перемогу, що проникли в серце кожного присутнього.

«Ви справжні десантники, які діють зненацька, рішуче і вміло» – з такими словами до воїнів-артистів звернувся директор ліцею Андрій Лисак та подякував від імені колективу за незабутній концерт.

Стоячи, тривалими аплодисментами дякували викладачі та учні. Були і номери на біс.

Кажемо нашим «десантникам»:

-До побачення, бажаємо перемоги і сподіваємося ще на зустріч!

Щасти вам, наші воїни!

Слава Україні! Героям слава!