Тиждень предметів природничо-математичного циклу

Традиційно у травні в ліцеї було проведено Тиждень предметів природничо-математичного циклу, який цьогоріч об’єднав знавців математики, фізики, хімії, біології тому заходи були цікавими та захоплюючими.

В рамках плану заходів викладач хімії Суханова К.В. підготувала презентацію «Хімія як наука», провела виставку на тему: «Цікава хімія», де учні презентували місце хімічної науки в різних галузях господарства та побуті.

Екологічну віртуальну подорож «Стежками рідного краю» провела бібліотекар Колос Л.А., провідна мета якої – показати красу рідного краю та необхідність збереження природи.

Викладач біології Бомк М.А. провела урок – подорож «Краса навколо нас. Зуміймо зберегти!», де познайомила здобувачів освіти з природою Браїлівського парку, чудовими краєвидами, виховуючи гармонію людини і природи.

Важливість і актуальність збереження нашої планети, шанобливе ставлення до природних ресурсів і їх відновлення, бо від кожного з нас залежить майбутнє всього людства стали темою загальноліцейної виховної години «Бережімо свій дім!», яку провела викладач Бомк М.А.

У фоточеленджі «Краса врятує світ» здобувачі освіти продемонстрували шанобливе ставлення до природи, до тварин, демонструючи почуття відповідальності за тих, хто поруч з нами.

Викладач фізики Красняк А.М. провела інтелектуальну гру “Щасливий випадок”. Відбулося змагання між групами 12-С та 13-К.

Переможці – здобувачі освіти групи 13 – К.

Вивчаємо та цінуємо природу!