День відкритих дверей

Вже традицією стало наприкінці квітня проводити День відкритих дверей в ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей». Цей захід для нас став своєрідним святом ліцею, до якого усі ретельно готуються.

Цьогоріч 29 квітня до нас завітали чимало гостей, серед них – випускники 9 та 11 класів та їх батьки. Кожен, хто прийшов – був учасником екскурсії по закладу, яку провели викладачі Сваричевська Тамара В’ячеславівна, Бомк Майя Анатоліївна та Похолюк Ірина Леонідівна.

Усіх присутніх привітав від імені колективу директор ліцею Лисак Андрій Романович. Почесним гостем був староста Браїлівського старостинського округу Сваричевський Ростислав Олексійович, який теж вітав присутніх та добрим словом відгукувався про нас.

Невеличкий концерт подарували учасники художньої самодіяльності ліцею: здобувачі освіти Сітарський Володимир та Панкевич Юлія, майстер виробничого навчання Пастухова Оксана Миколаївна.

З великим бажанням і ентузіазмом наші потенційні абітурієнти взяли участь у майстер-класах за відповідними професіями. Зокрема, майстер виробничого навчання Гаврилюк Володимир Васильович у лабораторії слюсарів-електромонтажників надав можливість спробувати себе у монтажі електричної проводки, у лабораторії будови автомобіля – майстер виробничого навчання Колос Олександр Анатолійович дав можливість спробувати себе у якості регулювання теплових зазорів системи ГРМ, майстер практичного водіння Розпутний Володимир Григорович – у якості водія вантажного автомобіля, а також попрактикуватися на комп’ютеризованому автотренажері з практичного водіння. Особливо багато бажаючих пройти міні-курс кухаря-кондитера було в лабораторії кухарів-кондитерів, а саме: у фігурному нарізанні овочів та фруктів (карвінгу) – майстер виробничого навчання Макогон Оксана Вікторівна, художньому оздобленні імбирного печива – майстер виробничого навчання Гоцуляк Леся Миколаївна, та приготуванні млинців з м’ясною начинкою – майстер виробничого навчання Пастухова Оксана Миколаївна.

Крім того, могли розважитися в локації стрільби з пневматичної гвинтівки, яку підготував викладач захисту України Рак Олександр Миколайович та мали можливість виготовити патріотичну символіку спільно з керівником гуртка Колос Любов Анатоліївною.

А на завершення ми пригостили усіх смачною козацькою кашею, рибною юшкою та запашним узваром, які особливо смакували у весняній атмосфері затишного парку.

Дякуємо усім, хто прийшов до нас!

Чекаємо на навчання!