ЕКОЛОГІЧНИЙ ДЕСАНТ

Здобувачам освіти та працівникам ДНЗ “Браїлівський професійний ліцей” не байдуже в якому стані перебуває матінка Природа, тому вони охоче проводять акції щодо охорони і покращення довкілля.

«Для того, щоб зберегти природу рідного краю, потрібно починати з себе!», – з таким девізом здобувачі освіти ДНЗ “Браїлівський професійний ліцей” розпочали екологічний десант , який організували 22 жовтня, в рамках виконання Плану виховної роботи на 2021-2022 н.р.

Протягом декількох годин учні та педагогічні працівники з піднесеним настроєм активно та дружньо працювали біля водойми, улюбленого місця відпочинку жителів смт.Браїлів, адже усім приємно бачити навколо себе чисте довкілля. Така волонтерська діяльність стала гарною нагодою для кожного зробити хоч один крок назустріч природі – прибрати місця масового відпочинку та очистити береги річки Рів.

«Не важливо, який спосіб ми обираємо, важливо, що ми не залишаємось осторонь”. Подібними заходами, особисто беручи в них участь, ми нагадуємо усім про відповідальність за чистоту рідного краю. Нам не треба забувати, що ми люди, розумні істоти й прийшли в цей світ для добра. Пам’ятайте одне правило: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять! Не будьмо байдужими! Любімо наш край! Зробимо довкілля чистішим! Якщо ми не збережемо чистоту природи сьогодні – наші нащадки не матимуть її завтра», – підвели підсумки учасники акції.