Учитель року 2018

Учительська доля барвистіша, ніж саме життя.

           Є в ній усе: сльози радості й гіркота невдач, найвищі злети духу – аж до запаморочення від висоти і сірий туман буденності, свіжий вітер змін і тягуче відчуття спокою. Але є дні, коли все найтепліше, наймудріше та найяскравіше в учительській професії збирає в тепле дружнє коло колег.

         Так, за найкращою традицією 31 травня  2018 року  на базі Вінницького центру професійно-технічної освіти технологій та дизайну проходив обласний тур «Учитель -2018», за номінацією «Викладач суспільних дисциплін», з метою  виявлення  і  підтримки  творчої  праці вчителів,   підвищення їх професійної  компетентності, популяризації педагогічних здобутків який  покликаний виявити найкращих, найпрофесійніших, найталановитіших викладачів суспільних дисциплін.

           Чудове свято шани до професії – учитель, творчість та наснага, любові до своїх учнів та відданість справі, свято відважних педагогів, з великим життєвим покликанням.

         Вісім найкращих викладачів професійно-технічних навчальних закладів Вінницької області. Вісім талановитих та майстерних педагогів, які під час конкурсних випробувань (візитівка, реклама методичної розробки, демонстрація хобі) продемонстрували яскравий індивідуальний підхід, творчість та неабияку креативність.

         Викладач ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей» Бомк М.А. гідно представила наш навчальний заклад, якій для перемоги не вистачило  зовсім трішки… Прояв професіоналізму у презентації власного підходу до викладання предмета, використання інноваційних технологій, добре знається на компетентностях, фахових питаннях, психології та педагогіці.

         Цінний досвід, захопливі яскраві враження та незабутні спогади залишив день по собі, як для учасників, так і для журі, гостей і усіх тих, хто був причетний до цього дійства.

        Ми пишаємося досягненням нашої колеги!

        Бажаємо їй натхнення, творчості, віри у свої сили, нових професійних сходжень, любові до учнів, дедалі все більше і більше збагачувати свій досвід цінними педагогічними ідеями та знахідками!