День волонтерів

Щороку 5 грудня відзначають Міжнародний день волонтерів. Це свято заснували ще з 1985 року з ініціативи Генеральної Асамблеї ООН.

З 2014 року наше життя поєдналося з волонтерством. А з 24 лютого 2022 року слово “волонтер” уособлюється з українцями, які згуртувалися в єдиний волонтерський рух задля перемоги.

Приємно, що в цей день до нас завітали представники волонтерського центру Браілова “Оберіг”. Окаєвич Микола Леонтійович та Задойко Ольга Федорівна вручили подяки активним волонтерам.

Наш ліцей з перших днів війни активно співпрацював з волонтерськими організаціями, надавав посильну допомогу ЗСУ: виготовляли буржуйки, ремонтували автомобіль, плели сітки, передавали нашим хлопцям смаколики, теплі речі тощо. Не забували ми і донатити. І продовжуємо це робити далі.

Тож приємно, що наша праця також відмічена подяками за волонтерську діяльність.

Але справжнім сюрпризом для нас став виступ зразкового духового оркерсту під керівництвом Віталія та Леоніда Тодосюків. Хлопці є справжніми героями, адже з перших днів війни невпинно займаються мистецьким волонтерством. Ці маленькі музиканти зібрали на потреби ЗСУ майже 2 мільйони гривень, придбали 13 автомобілів, тепловізори, десятки генераторів, зарядні станції тощо.

Гарний настрій подарували молоді музиканти присутнім. Натомість кожен, хто був в залі, мав змогу задонатити на ЗСУ.

Волонтер Ольга Литвиненко презентувала роботу волонтерського центру, розповіла про спільну працю небайдужих людей, якої так сьогодні потребують наші захисники.

Кожен, хто став учасником зустрічі, зрозумів, що допомога ЗСУ має бути щоденною і успіх наших воїнів, в певній мірі, залежить і від нас.

Дякуємо нашим гостям!

Продовжуємо нашу спільну справу. Підтримуємо наших захисників і дякуємо за можливість навчати і навчатися!