Міс Ліцей 2023

В переддень Міжнародного дня студента у нашому ліцеї відбулося кілька приємних подій.

Наш колектив приїхала привітати з прийдешнім святом начальник Жмеринської районної військової адміністрації Інна Володимирівна Цимбал. У вітальному слові вона подякувала педагогічному колективу, на чолі з директором ліцею Андрієм Романовичем Лисаком, за ті зміни, які відбулися в закладі, виховання підростаючого покоління в дусі патріотизму, системну підтримку громадських ініціатив молоді. У зверненні до здобувачів освіти ліцею, Інна Володимирівна наголосила на тому, що саме студентство є рушійною силою змін у нашій країні впродовж її незалежності. «Активна життєва позиція, патріотизм, прагнення модернізувати, удосконалити, а також креативність та оптимізм є рисами, що притаманні сучасній молоді», – зауважила очільниця району, висловивши впевненість, що і надалі молодь буде в авангарді захисту країни та змін в ній.

Начальник Жмеринської районної військової адміністрації вручила грамоти кращим здобувачам освіти нашого ліцею: Богдані Мукоїд, Яні Циганській, Єлизаветі Твардовській, Максиму Ховавку, Арсену Жаглюку.

Адміністрацією ліцею підведено підсумки участі здобувачів освіти у І турі Всеукраїнських предметних олімпіад. Переможцям вручено грамоти. Абсолютними лідерами, які стали переможцями кількох олімпіад, стали: Андрій Шевчук, Богдана Мукоїд та Ярослав Сухина.

А яскравого, позитивного настрою додав ліцейний конкурс «Міс Ліцей 2023», у якому змагалися шість красунь: Жанна Косяк, Анастасія Стоян, Яна Циганська, Юлія Василечешена, Вікторія Перебейнос, Дарина Гончарук, їх супроводжували Арсен Жаглюк та Олександр Федоров.

Глядачі з захопленням спостерігали за креативними візитівками, вболівали в інтелектуальному конкурсі, захоплювалися професійністю кулінарії, талантами та вродою наших дівчат.

В ході конкурсу виступали здобувачі освіти Богдана Мукоїд, Катерина Пастухова, Юлія Христич та майстер виробничого навчання Оксана Миколаївна Пастухова. І неперевершеними були ведучі: Єлизавета Твардовська та Катерина Пастухова.

У підсумку учасниці були номіновані на відповідні титули: «Міс Глядацьких Симпатій» – Юлія Василичешена, «Міс Грація» – Анастасія Стоян, «Міс Чарівність» – Жанна Косяк, «Міс Романтичність» – Яна Циганська, «Віце-Міс» – Вікторія Перебейнос і «Міс Ліцей 2023» стала Дарина Гончарук.

Від колективу кожна учасниця отримала цінний подарунок.