ПЕДАГОГІЧНИЙ ОСКАР 2023

«Педагогічний Оскар», у рік 90-річчя закладу, був проведений в переддень відзначення професійного свята-Дня працівників освіти. Саме в такий оригінальний спосіб привітали колектив ліцею його вихованці.

Церемоніі вручення передувала клопітка робота – опитування, рейтингування. А вже в цей день, за всіма правилами було проголошено переможців у номінаціях. Усього їх було дев’ять.

В ході свята директор ліцею Андрій ЛИСАК привітав присутніх і вручив офіційні нагороди, а саме: почесні грамоти Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОДА Олегу Скульському, Олександру Колосу, Антоніні Красняк, грамоти ліцею отримали Майя Бомк, Володимир Суханов, Валентина Вітюк, Оксана Драчевська, Лідія Яніцька, Алла Булах, Ірина Похолюк.

Учні подарували колективу цікаі відеофільми, музичні номери, театральні мініатюри, вірші та багато позитивного настрою.

Вшанували ми і наших ветеранів, які із задоволенням відгукнулися на запрошення, і стали учасниками свята. Черній Петро Ілліч привітаа присутніх і висловив своє захоплення змінами, які відбуваються в нашому ліцеї. Дякуємо вам, шановні ветерани!

Несподіванками свята стали музичне вітання від директора, який в переддень Дня Захисника України подарував присутнім пісню українських Січових Стрільців «Повіяв вітер степовий» та подарунки від поліцейського офіцера громади Богдана Рубанського та волонтера Юрія Вернигори. Які привезли в музей ліцею фронтові експонати, а саме: футляри від знаменитих «Джавелінів» та 155 мм снарядів.

А номінантами першого «Педагогічного Оскару» ліцею стали: Оксана Пастухова, Олена Кубицька, Ірина Похолюк, Назар Пастухов, Андрій Лисак, Валентина Вітюк, Лідія Перебейніс, Оксана Драчевська, Наталка Мацерук.

Дякуємо організаторам за позитивні емоції!

Вітаємо усіх колег із професійним святом! Здоров’я, творчих і професійних здобутків, вдячності учнів та головне – Перемоги!