Виховний захід «Слава Героям – Захисникам України!», присвячений незламним героям-захисникам України,

З 2014 року розпочалася агресія росіі. 9 років триває війна, з них вже майже 2 роки ворог нещадно намагається зруйнувати і захопити наші землі. Мільйони людей України згуртувалися і стали на захист. Десятки тисяч ахисників і захисниць віддали за нас найцінніше – своє життя!

В переддень відзначення Дня Захисника України – 26 вересня, в ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей» проведено виховний захід «Слава Героям – Захисникам України!», присвячений незламним героям-захисникам України, які відстоюють незалежність нашої держави. Ми завжди маємо пам’ятати про подвиги героїв, які в різні часи боронили свободу українського народу, на різних етапах розвитку нашого славетного війська: від козаччини до сьогоднішнього дня.

Присутні схилили низько голови перед світлою пам’яттю і подвигом славних синів і доньок, які загинули за волю України. Серед них і наші земляки.

Зворушливим був авторський вірш Богдани Мукоїд, наповнений глибоким змістом. Авторка передала почуття українців, земляків, в яких війна забрала мирне життя та рідних , але вселила віру в Перемогу.

У заході взяли участь здобувачі освіти груп: 13-К – Богдана Мукоїд, Катерина Пастухова, Дарина Гончарук, Юлія Христич, 23-К – Яна Циганська, Єлизавета Твардовська, 21-Е – Максим Ховавко, Арсен Жаглюк, 31-Е – Денис Березюк, Олександр Шнуренко.

Вечір пам’яті супроводжувався сучасними піснями на військову тематику та відеоматеріалами: подвиги бійців, важкі бої за визволення території України, зустрічі з рідними.