ЗНАЙОМСТВО З ІЛЛІНЕЦЬКОЮ ОТГ

Сьогодні актив ліцею, за ініціативи директора ліцею Андрія ЛИСАКА, провів екскурсію до м.Іллінці – центру Іллінецької ОТГ. Метою її було – ознайомлення з роботою провідного молокопереробного підприємства України ТОВ “Люсдорф”, КП “Добробут” Іллінецької ОТГ з переробки відходів та Державним навчальним закладом “Іллінецький аграрний коледж”.

Майже дві години тривала екскурсія на підприємстві “Люсдорф”, яке вразило своєю сучасністю та досконалістю. Ми бачили процес виробництва молока, масла, сухого молока, кисломолочної продуукції. Велике враження справили сучасні складські приміщення підприємства та очисні споруди, які очищують стоки до стану питної води.

Приємно вражені були запропонованою дегустацією продукції. Дякуємо директору з виробництва Андрію СОПРУНОВУ.

Далі наша екскурсія продовжилася у Іллінецькому державному аграрному коледжі: неймовірні аудиторії, лабораторії, спортивна, актова зала і народознавча світлиця, в якій ми активно спілкувалися. У перспективі – між нашим ліцеєм та коледжом буде підписана угода про співпрацю. Дякуємо директору коледжу Василю ПИНДУСУ – депутату Вінницької обласної ради, за гостину та можливість перейняти досвід.

Але особливо були вражені великим екологічним проєктом, який реалізований у Іллінецькій ОТГ – сміттєсортувальним комплексом.

Велика подяка міському голові Володимиру ЯЩУКУ за особисту участь у презентації цього надважливого для сучасності підприємства.

Всі ми відкрили для себе нову сторону, як можна по-господарськи підходити до переробки сміття, цим самим зберігаючи екологію.

Гарний настрій, незабутні враження і бажання знову пізнавати наш край залишилися у кожному!