ТРИВАЄ ТИЖДЕНЬ ПРОФТЕХОСВІТИ. СЬОГОДНІ – ДЕНЬ РОБОТОДАВЦЯ

Регіональне замовлення на Вінниччині формують роботодавці. Для нашого ліцею давніми та надійними друзями і партнерами є ФоП Сарафенюк А.Д., АТП 10512 , ТОВ Жмеринський агромаш, кафе “Поділля”, кафе “Людмила”, ПП “Пегаз”, ПП “АГРОВІЛАМ”, Браїлівська база захисту рослин, які потребують слюсарів-електромонтажників, слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів, водіїв автотранспортних засобів категорії “С”, кухарів, кондитерів.

У 2022 році підписано угоду про співпрацю з підприємством «Вінницька птахофабрика» і, вже перші кроки, мають позитивні результати, якими задоволені як здобувачі освіти, так і роботодавець. Підприємство стало базою практики для слюсарів, електриків, кухарів, автолюсарів. Поступово розширюємо започатковану співпрацю. Цьогоріч перші випускники продовжать роботу на підприємстві.

Так склалося історично, що підприємство «Агровілам» є нашим сусідом. І в нас вже напрацьовані кроки співпраці. Здобувачі освіти щорічно проходять тут практику і формують основні компетентності роботи в колективі, трудової дисципліни, процесійні навики.

Дякуємо керівнику підприємства Власюку Олексію за підтримку професійно-технічної освіти.

Загалом договори на підготовку кваліфікованих робітників підписані з 21 підприємством.

Ми бажаємо усім нашим партнерам-роботодавцям економічного зростання.

Перемоги нам і процвітання нашій країні!