Пишаємось нашими випускниками

Історія нашого закладу багатогранна. Змінювалися епохи, керівники, люди та незмінним було завдання – підготовка кваліфікованих робітників для економіки країни. І з цим завданням ми успішно справляємося вже впродовж 90 років.

Було б неправильно не згадати про наших випускників, які працюють на різних посадах, підприємствах, мають свої здобутки і успіхи.

Ми пишаємося тими, хто сьогодні повернувся до закладу і працює тут, а це: Сваричевський О.В., Гаврилюк В.В., Пелипенко О.П., Луньов О.П., Колос О.А., Конокотін О.В., Гоцуляк Л.М., Пастухов Н.А., Ткачук О.В., Кучер О.П., Фомінська Н.В., Рахнянська Г.Ф., Рахнянський А.

Наші випускники стають підприємцями – це Перепечай О., Заболотний В., Вигрівач Н. та інші. Впродовж життя вони вдосконалюють свої професійні вміння і навики, освоюють нові знання, техніку, обладнання. І важливою рисою їх є: відповідальність, доброта, людяність.

Чимало сьогодні служать в ЗСУ і боронять нашу землю від рашистської навали.

Ми дякуємо вам, дорогі випускники!

Про кожного з вас можна написати історію. Усі ви залишаєтеся частинкою ліцею.

А, шановній Браілівскій громаді ми представляємо короткі сюжети про Перепечая Олега, який закінчив у 1995році за професією “Слюсар-електромонтер” і Романової Ольги, яка закінчила у 2006 році за професією “Кухар. Кондитер”.

Приходьте до нас в гості, приводьте на навчання своїх дітей та онуків, примножуйте славу Державного навчального закладу «Браїлівський професійний ліцей»!